Aqua Nature La Mata

Aqua Nature La Mata

Things to do - general

In het gezellige dorpje La Mata, aan de Costa Blanca, bevind zich Residentie Aqua Nature. Een prachtig nieuw complex, met modern ingerichte appartementen die voorzien zijn van al het nodige conform die u zich mag wensen. Alle dagelijkse benodigdheden kunt u te voet in het dorp halen.

La Mata heeft een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt op woensdag. De enorme uitgestrekte stranden staan bekend als de mooiste zandstranden van de Costa Blanca. Het zandstrand Playa la Mata ligt op nog geen 50 meter afstand. In de omgeving kunt u uitstekend golfen. En voor de natuurliefhebbers is dit een ideale locatie. Aqua Nature is gelegen naast Laguna Salada de la Mata, een beschermd vogelnatuurgebied. Voor de winkel liefhebber, het winkelcentrum Habaneras ligt op 5 km afstand. Iets verder van de residentie (ong. 20 km.) ligt La Zenia Boulevard, dit imposante en royaal opgezette winkelcentrum is het grootste shopping center van de hele Costa Blanca. Het beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2.

Uiteraard hoeft u niet weg te gaan voor vermaak, want van 14 mei tot en met 14 oktober kunt u gebruik maken van het grote gemeenschappelijk zwembad met kinderbad. Tevens ligt er naast de residentie een leuk aangelegd park met speeltuin voor de kleine kinderen, sportveld en jeu de boules banen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Alicante-Elche, op 30 km. Bekijk rustig ons aanbod, voor vragen staan we graag tot uw beschikking, en overtuig uzelf ervan dat Aqua Nature u de garantie geeft voor een onvergetelijke vakantie!

AQUA NATURE 514

AQUA NATURE 514

Aqua Nature La Mata
Het moderne appartement Aqua Nature 514 ligt op slechts 50 meter van het brede zandstrand van La Mat Meer informatie