Pinada Beach La Mata

Pinada Beach La Mata

Things to do - general

In het gezellige dorpje La Mata, aan de Costa Blanca, bevind zich Pinada Beach. Een prachtig nieuw complex, met modern ingerichte appartementen die voorzien zijn van al het nodige conform die u zich mag wensen. Alle dagelijkse benodigdheden kunt u te voet in het dorp halen. La Mata heeft een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt op woensdag. De enorme uitgestrekte stranden staan bekend als de mooiste zandstranden van de Costa Blanca.

Het zandstrand Playa la Mata ligt op nog geen 20 meter afstand. In de omgeving kunt u uitstekend golfen. En voor de natuurliefhebbers is dit een ideale locatie. Pinada Beach is gelegen vlakbij een beschermd vogelnatuurgebied. (Laguna Salada de la Mata). Voor de winkel liefhebber, het winkelcentrum Habaneras ligt op 5 km afstand. Iets verder van de residentie (ong. 20Km.) ligt La Zenia Boulevard, dit imposante en royaal opgezette winkelcentrum is het grootste shopping center van de hele Costa Blanca. Het beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2.

Natuurlijk kunt u in uw vakantie genieten van 2 gemeenschappelijke zwembaden die bij het complex zitten. Of het Algemene dakterras met adembenemend uitzicht. De natuurlijke omgeving van Strand – Duinen nodig u uit voor lange wandelingen. Bekijk rustig ons aanbod, voor vragen staan we graag tot uw beschikking, Pinada Beach staat garant voor onbezorgde vakantie!

PINADA BEACH 315

PINADA BEACH 315

Pinada Beach La Mata
Op dit moment zijn ze bezig met de bouw van de nieuwe fase, hierop is deze uniek lage prijs gebaseer Meer informatie
PINADA BEACH 316

PINADA BEACH 316

Pinada Beach La Mata
Op slechts 50 meter afstand van het brede zandstrand ¨Playa La Mata¨, staat dit nieuwe appartementen Meer informatie